Interior

 

« This omnipresent rock was my inspiration in creating the innovative floor present throughout the property. The black and white play a major role, making a bold statement creating a crucial link between the 3 residences.
This project was a completely new experience for me, I had a stripped back vision of where I wanted to go, definitely somewhere more conceptual. A return to primitive art, a respect for nature ».

 

The main Mas is the true heart of this property.

 

The entrance leads to the Lounge Bar, a true work of art accentuated by the talented French Street Art and Graffiti artist Swed Oner.

A second vast living area evokes the surrealist style of Gérard Faivre : a moon shining on an interior desert-inspired garden, oversized sofas surround a circular fireplace illuminated by 3 Tim lamps formed with Murano blown glass.

Four portrait picture windows have been created to give a view to the pond outside.

A suspended staircase leads up to the master suite, with its private terrace and magical view over the property and village of Baux de Provence.

From the Lounge Bar there is access to a TV room leading to a suite with its own access to the garden.

The dining room and kitchen combine together to give a superb open entertaining space of 70m². In addition there is a utility room and a back kitchen. Large sliding doors open out onto the terrace, to the pool and the surrounding grounds.

Upstairs there are 2 more well appointed suites. Gérard Faivre has transformed the second residence, a former troglodyte space into 2 beautiful suites. The innovative black and white floor serves as a bold backdrop to showcase the contemporary furniture.

Retracing our steps back down an attractive stone staircase we find the 3rd residenece - a small mas converted into two communicating suites both featuring the strong decor in the other residences.